Ne demek?

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin tarafı keşik opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik grup ile elan sık tasarruf sağlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir yer da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz erdemli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını kararlı kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah düzenıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu getirmek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Merdivenin kapısının hariçya güzel açılması gerekir. Kaldırıma düz açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını esenlar.

Mono blok beden dokuması cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak zirda Yangın çıkış kapısı istanbul makam düz illere iş vermekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özellikle rafine ve muteber materyallerin evetğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedi hâlet anında bapnın olabilir olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page